2-retters menu & koncert

Nu har du muligheden for at komme med til en eksklusiv aften med 2-retters økologisk menu og koncert med Pierre Dørge og Irene Becker hos RARTSTED onsdag den 20. oktober kl. 18. Begge er virtuose musikere, særligt kendt fra New Jungle Orchestra, som gennem 41 år har turneret verden rundt i mere end 60 lande. Den 20. oktober spiller de en blanding af egne kompositioner, danske sange, Carl Nielsen, numre af de store jazzkoryfæer m.m.

Pierre Dørge (født i 1946) er selvlært som musiker, orkesterleder og komponist. De første spæde kompositioner blev til i teenageårene og i 60’erne blev han dels formet af ”fremmed” musik – indisk, afrikansk, balinesisk, tyrkisk, jazzens koryfæer og ny kompositions musik via rejser, koncerter og pladeindspilninger. Gennem årene har Pierre Dørge skrevet mere end 1000 værker og han har modtaget flere hædersbevisninger. I 1980 dannede Dørge New Jungle Orchestra, som blev udnævnt til Statsensemble i 1993-96. Orkestret har turneret i mere end 60 lande verden over.

Irene Becker (født 1951) er pianist og komponist og uddannet i komposition hos Bob Brookmeyer på Rytmisk Musikkonservatorium. Hun spillede i 70erne i kvinderock-bandet Hos Anna. I 1977 kom Pierre med i Hos Anna. Irene har komponeret sange, kormusik, musik for store og små ensembler samt film- og teatermusik. Hun har været pianist og komponist i New Jungle Orchestra fra orkestret startede.  CD-udgivelser i eget navn bl.a. med den sibiriske sangerinde Sainkho Namtchylak, Povl Dissing og seneste udgivelse er CDen ”Magic Mystery Moon” med sangerinden Aviaja Lumholt.

Kom med til 2-retters menu & koncert med Pierre Dørge & Irene Becker Duo den 20. oktober hos RARTSTED i Løkken

MENU

RARTSTED arbejder med økologiske og gerne lokale råvarer. I forbindelse med koncerten serveres en to-retters italiensk inspireret menu bestående af Saltimbocca med salvie og hvidvinssky, lækkert tilbehør, salat, hjemmebagt øko focaccia brød og Panna Cotta med aronia gelé. Drikkevarer tilkøbes.

Vi serverer en lækker 2-retters italiensk inspireret øko menu den 20. oktober

TILMELDING

Pris 499 kr. for menu og show. Det er muligt at bestille vegetarisk menu. Drikkevarer tilkøbes. Spisning kl. 18. Vi har kun 30 pladser. Tilmeld dig arrangementet ved at skrive navn, antal personer og om du ønsker vegetarisk menu til kontakt@rartsted.dk eller kom forbi os i Nørregade 17 i Løkken.

BETINGELSER

Forudbetaling er nødvendig. Købte billetter refunderes med 50% ved afbestilling mere end 8 dage før afholdelse af arrangementet. Ved afbestilling mindre end 8 dage inden arrangementets afholdelse refunderes billetprisen ikke.

Vi glæder os til at se jer!