SNACKS & 3-RETTERS MENU PÅ RARTSTED LØRDAG DEN 6. APRIL KL. 18

En aften med forfatteren og redaktøren bag bogen Mien føst tusi or på wæjlbomol

Vendelbomål, snacks & 3-retters menu på RARTSTED den 6. april kl. 18

RARTSTED har spurgt forfatter Ingrid Carlsen og redaktør Michael Bach Ipsen om de vil fortælle om projektet med at lave bogen Mien føst tusi or på wæjlbomol / Mine første tusind ord på vendelbomål, som udgives af Modersmålselskabet. Det har de sagt ja til og derfor har du nu mulighed for at tilmelde dig en helt særlig aften med snacks & 3-retters menu i godt selskab med to veloplagte sprogekvilibrister, som vil fortælle om, hvordan man finder på at skrive eller oversætte en bog til vendelbomål? Og hvad skal man overhovedet bruge det til? Hvad er forskellen på dialekt og sprog, og hvordan staver man, når der ikke findes nogen retskrivning?

Ingrid har vendelbomål som modersmål og hun har oversat Mien føst tusi or på wæjlbomol med Michael Bach Ipsen som redaktør. Michael studerer lingvistik (sprogvidenskab).

PRIS 450 kr. inklusive snacks & 3-retters menu. Drikkevarer tilkøbes. Det er muligt at bestille vegetarisk menu. Se menuen herunder.

TILMELDING Du kan tilmelde dig ved at sende en mail til kontakt@rartsted.dk med navn, antal gæster og telefonnummer, så sender vi dig en mail med betalingsinfo m.v.

Vi har kun 30 pladser til rådighed.

Det vil være muligt at købe bogen med en særlig rabat på aftenen.

Vi glæder os til at se jer til en inspirerende aften.

AFTENENS MENU

SNACKS Øko oliven, RARTSTEDs lufttørret pølse, marinerede stegte østershatte m. krydder dip

FORRET Crudo på havtaskefilet med citrus & jalapenos

HOVEDRET Miso marineret andebryst, shiitake sauce, dampede jasminris, kimchi salat & sprødt grønt

DESSERT Luftig citronfromage med skum, lemoncurd & hjemmebagt øko mandelkage

VEGETARISK MENU

SNACKS Øko oliven, marinerede stegte østershatte m. krydder dip

FORRET Okonomiyaki toppet med cremet sesam dressing og cashewnødder

HOVEDRET Miso marineret aubergine, shiitake sauce, dampede jasminris, kimchi salat & sprødt grønt

DESSERT Luftig citronfromage med skum, lemoncurd & hjemmebagt øko mandelkage

HIGH TEA MED FORFATTER ALEX MADSEN 3. MARTS KL. 14-16

Glæd dig til High Tea på RARTSTED søndag den 3. marts

Søndag den 3. marts kl. 14-16 kan du komme til High Tea med lækre hjemmelavede delikatesser og møde forfatter og Løkken-boer Alex Madsen på RARTSTED, Nørregade 17 i Løkken. Alex fortæller om sin seneste bog ”Sander”.

RARTSTEDs High Tea er inspireret af den engelske tradition, hvor vi serverer små salte og søde delikatesser som scones, teboller, kommenskringler, mini mazariner, lemon curd, marmelader, knækbrød, pesto, laksesnitter m.v. RARTSTEDs Thomas Kurek er vokset op med en far, Kaj, der var bager og konditor. Thomas har lært teknikker og opskrifter af sin far og glæder sig til at lave lækre økologiske boller, kager og småretter til High Tea arrangementet på RARTSTED søndag den 3. marts kl. 14-16.

Tilmelding

Pris for High Tea er 180 kr. per person inklusive øko filterkaffe eller te. Du kan tilmelde dig ved at sende en mail med navn, antal gæster og telefonnummer til kontakt@rartsted.dk  Antal pladser er begrænset. Vi glæder os til at se jer.

KOM MED TIL MIDDAG & VINSMAGNING MED ITALIENSK INSPIRATION OG LOKALE RÅVARER / OBS! ARRANGEMENTET ER UDSOLGT

Fredag den 26. januar serverer vi havtaske, krondyr & Limoncello Tiramisu med lækre vine og likør

Fredag den 26. januar kl. 18 arrangerer vi en særlig aften med italiensk inspiration, snacks og 3-retters menu på lokale råvarer samt bobler, vine og likør. Vi får havtaske fra Hirtshals, Jette har skudt krondyr og vi laver Tiramisu med Limoncello.

Flere af vores lokale levarandører vil være til stede.  Vinmager Inger Talvitie, som oprindeligt er fra Nørre Lyngby og i dag driver vingården Via L´Inverno i Toscana kommer på besøg og giver en kort introduktion til sine vine.

MENU

Snacks / RARTSTEDs lækre lufttørrede pølser på krondyr. Hjemmelavede crackers på oste fra Ingstrup Mejeri med trøffelhonning lavet i samarbejde med biavler Ole Mikkelsen fra Nørre Lyngby. Hertil sprøde økologiske bobler fra Nygaardsminde Vingård

Forret / Marineret havtaskekæbe fra Venmark Fisk i Hirtshals med creme på flækærter fra Aurion, frisk avocado & RARTSTEDs saltcitron. Hjemmebagt øko focaccia brød med urter. Hertil hvidvin fra Cantine di Marzo i Syditalien

Hovedret / Ragout på krondyr med urter, vin og pasta, sprødt og frittet grønt. Toppet med revet ost fra Ingstrup Mejeri. Hertil rødvine fra vingården Via L´Inverno i Toscana

Dessert / Limoncello Tiramisu. Hertil RARTSTEDs splitternye likør på olivenblade og citronskal

Det er også muligt at bestille vegetarisk menu.

Pris per kuvert inklusive snacks, 3-retters menu, vine og likør 695 kr.

BESTIL PLADS

Vi har et begrænset antal pladser. Du kan tilmelde dig ved at sende en mail med navn, telefonnummer og antal gæster til kontakt@rartsted.dk Du modtager herefter en mail med info om betaling m.v.

Vi glæder os til at se jer

Mini koncert med jazzguitarist Jens Fisker på RARTSTED fredag den 15. december

Middag og koncert med jazzguitarist Jens Fisker på RARTSTED

OBS! Arrangementet er udsolgt.

Jens Fisker vil under middagen på RARTSTED spille forskellige jazzstandards, julecarols og ikke mindst invitere til fællessang af et par klassiske julesange. 

En aften med god musik, inspireret mad, hygge og julestemning venter dig.

Vi glæder os til at se jer

OBS! Vi har alt udsolgt til middag & udstilling med værker af Jørgen Ussing på RARTSTED den 23. juli kl. 18

Middag og udstilling med Jørgen Ussing den 23. juli på RARTSTED

Søndag den 23. juli kl. 18 kan du komme med til et særligt arrangement på RARTSTED. Arkitekt og billedkunstner Jørgen Ussing fortæller om sit virke og vi udstiller en række af hans akvareller. Det vil være muligt både at købe indrammede originaler og bestille indrammede nummererede art prints.

På aftenen serverer vi snacks og bobler og derefter en 3-retters menu med vine. Du kan se menuen nedenfor. Det er også muligt at bestille vegetarisk menu.

Prisen er 595 og du kan tilmelde dig ved at sende en mail med navn, telefonnummer og antal gæster til kontakt@rartsted.dk Vi har et begrænset antal pladser, som sælges efter først-til-mølle-princippet.

Vi glæder os til at se jer

OBS! UDSOLGT / VINMIDDAG MED SNACKS og 3-RETTERS MENU LØRDAG DEN 17. JUNI KL. 18

Lørdag den 17. juni holdt vi en særlig middag på RARTSTED. Vi havde sammensat en menu med snacks og 3 retter, hvor produkter lavet af lokale ildsjæle indgår. Menuen blev tilsat udvalgte italienske vine fra vingården Via L´Inverno, som drives af danske Inger Talvitie og hendes mand, Jyrki. Under middagen fik vi små fortællinger fra producenterne. Vi kommer til at afholde flere af den slags arrangementer fremover.

Fantastisk vejr og helt udsolgt til vores Vinmiddag med 3-retters menu og lokale specialiteter.
Danske Inger Talvitie på sin vingård i Toscana. Vinen tilsættes tøris for at regulere hastigheden af fermenteringen. Inger foræller om vinene til middagen på RARTSTED den 17. juni

JAZZKONCERT PÅ RARTSTED DEN 20. MAJ

Vi glæder os til lørdag den 20. maj, hvor bandet Jazzforeningen spiller i Smedien på RARTSTED i Løkken. Koncerten starter kl. 21. Jazzforeningen spiller jazzstandarder og et par sange fra Højskolesangbogen

Jazzforeningen spiller i Smedien på RARTSTED den 20. maj kl. 21

Setuppet ser således ud:

Veronika Rud Rasmussen – vokal

Jenny Raunsmed Peitersen – saxofon

Jeppe Heltboe – kontrabas

Jonas Præstegaard – piano

Gunnar Løvebror – guitar

BESTIL BILLET

Antal billetter er begrænset. Billetterne sælges efter først-til-mølle princippet. Entré koster 120 kr. Du kan bestille plads ved at sende en mail med navn, antal gæster og telefonnummer til kontalt@rartsted.dk

HIGH TEA MED FORFATTER ALEX MADSEN SØNDAG 23. APRIL KL. 14-16

OBS! UDSOLGT

Søndag den 23. april kl. 14-16 kan du komme til High Tea med lækre hjemmelavede delikatesser og møde forfatter og Løkken-boer Alex Madsen på RARTSTED, Nørregade 17 i Løkken. Alex læser uddrag fra sin seneste roman HOLM og fortæller om sit forfatterskab.

Kom med til High Tea med forfatter Alex Madsen på RARTSTED den 23. april

RARTSTEDs kok og indehaver Thomas Kurek er vokset op med en far, Kaj, der var bager og konditor. Thomas har lært teknikker og opskrifter af sin far. RARTSTEDs High Tea er inspireret af den engelske tradition med servering af små salte og søde delikatesser som scones, teboller, kommenskringler, mini mazariner, lemon curd, hjemmelavet øko marmelade, knækbrød, pesto, laksesnitter m.v. Forskellen på High Tea og Afternoon Tea er ganske enkelt, at High Tea indeholder flere små retter og serveres ved et spisebord i modsætning til Afternoon Tea, som er et lettere mellemmåltid, der indtages ved sofabordet.

TILMELDING

Prisen er 180 kr. per person inklusive øko filterkaffe eller te. Du kan tilmelde dig ved at sende en mail med navn, antal gæster og telefonnummer til kontakt@rartsted.dk

Antal pladser er begrænset.

Middag & øko vine fra Nygårdsminde Vingård på RARTSTED 13. maj kl. 18 / OBS! UDSOLGT

Kom med til middag med øko vine lørdag 13. maj kl. 18

Lørdag den 13. maj kl. 18 kan du komme med til et helt særligt arrangement på RARTSTED. Vi har sammensat en menu med smage, som går rigtig godt i spænd med Nygårdsmindes lækre øko vine. Det er også muligt at bestille vegetarisk menu. Vores gæster får løbende en kort introduktion til vingården og de forskellige vine. Masser af plads til uformel og løssluppen stemning. Efter middagen er det muligt at bestille drinks fra vores kort.

MENU

Snacks / RARTSTEDs lufttørrede pølser, krydrede øko saltmandler, marinede stegte østershatte med koreansk dip

Bobler / Nygårdminde Rosé SEC 2020

Hvis dette er dit første møde med dansk vin, bliver du overrasket. Denne mousserende rosévin lavet på rondodruer er Nygårdsminde Vingårds elegante signaturvin med velafbalanceret sødme og blød mousse. Vinen har en smuk mørk roséfarve med duft af dejlige røde bær

Appetizer / Piquillo peber med hvid fisk, rejer & urtesauce

Vegetarisk / Piquillo peber med grønsagsfars & urtesauce

Vin / Nygårdsminde Rosé Cuvée 2020

Vinen består af den røde rondodrue, som er afbalanceret med den hvide solarisdrue. Da druerne modner langsomt i vores danske klima, har denne vin en kompleks smag af mange røde bær og den er fyldig og fint afbalanceret i garvesyre

Forret / Dumplings med krabbekød & urter i mild Dashi bouillon toppet med Kombu tang

Vegetarisk / Dumplings med squash & urter i mild dashi bouillon toppet med Kombu tang

Vin / Nygårdsminde Solaris 2020

Denne hvidvin er tør, kraftig og frugtrig med en naturlig restsødme. Vinen er lavet på solarisdruer og har en elegant lys farve og en karakteristisk duft og smag af hyldeblomst med kant af ananas. Den friske syre danner rygraden sammen med alkoholen og den fyldige smag fuldender vinen

Hovedret / Miso marineret stegt andebryst med tonkatsu sauce, sprødt grønt med syltede peberkorn, lychee frugter & limedressing samt RARTSTEDs lynfermenteret spinat med sake & hvid soya

Vegetarisk / Miso marinerede stegt aubergine med tonkatsu sauce, sprødt grønt med syltede peberkorn, lychee frugter & limedressing samt RARTSTEDs lynfermenteret spinat med sake & hvid soya

Vin / Nygårdsminde Surprisingly Red 2018

Kun ganske få danske vinbønder er lykkedes med at lave rødvin. Her er en af dem lavet på de allerbedste rondodruer fra 2018. Vinen er fed og stadig med en pæn portion garvesyre, som er rundet af ved lagring på egetræ

Dessert / RARTSTEDs luftige passionsfrugt mousse, curd og mandelkage med passionsfrugt

Dessertvin / Nygårdsminde Signature Sweet 2020

Denne søde dessertvin er en helt særlig perle. Den er fremstillet af rondodruer på portvinsmetoden. Den rammer helt præcist, så sødme og syre balancerer. Glæd dig.

Pris / 695 kr. per person inklusive vine / Begrænset antal pladser

Du kan tilmelde dig arrangementet ved at sende en mail med navn, antal gæster og telefonnummer til kontakt@rartsted.dk

Vi glæder os til at se jer

RARTSTED / Nørregade 17 / 9480 Løkken

Inge Danielsen og Søren Bundgaard spiller klassisk og julesange på RARTSTED den 17. december 2022

JULEKONCERT OG MIDDAG LØRDAG DEN 17. DECEMBER

På lørdag d. 17. december fra kl. 18 serverer RARTSTED en lækker julemenu med asiatisk inspiration. I løbet af aftenen spiller fløjtenisten Inge Danielsen og pianist Søren Bundgaard et varieret program fra det klassiske repertoire. Der bliver også mulighed for at synge med på et par julesange. 

Koncerten spilles i to dele i løbet af aftenen og du kan bestille bord her: Bundgaardhttps://www.rartsted.dk/book-et-bord/

Vi glæder os til at se jer.

Lørdag den 26. november kl. 18 kan du komme til en særlig middag med inspiration fra honningens verden

LØRDAG DEN 26. NOVEMBER KL. 18 – INSPIRATION FRA HONNINGENS VERDEN – APPETIZER & 2-RETTERS MENU

Lørdag den 26. november kl. 18 kan du deltage i en særlig middag, hvor RARTSTED i Løkken lader sig inspirere af honningens verden. I samspil med varme krydderier, syre, cremede konsistenser og salte smage løfter en smule honning retternes samlede smag. Middagen er kommet i stand i samarbejde med biavlerne Ole Mikkelsen og Kirsti Braaten, der på aftenen fortæller kort om deres arbejde med bier og de lækre resultater, der kommer ud af det. Det vil på aftenen også være muligt at smage og købe RARTSTEDs forskellige slags honning med smag.

MENU:

Appetizer / RARTSTEDs hjemmelavede forårsrulle med krabbekød og asiatiske urter. Hertil vores milde havtorn-honning-chili.

Hovedret / Konfiteret andelår marineret med citrus og urter. Hertil teriyaki sauce med forårshonning og appelsin, stegt rødkål med five-spice krydderier, honning og æble, kimchi salat med frisk spinat og bagte jordskokker fra haven

Dessert / RARTSTEDs flødeis med sensommerhonning og kardemomme, mini mazarin med krydderier, honning og chokolade, hertil hjemmelavet aronia-honning sirup

Pris / 370 kr. per person. Drikkevarer tilkøbes.

Antal pladser er begrænset. Du kan tilmelde dig arrangementet ved at skrive en mail med navn, antal gæster og telefonnummer til kontakt@rartsted.dk

Vi glæder os til at se jer på RARTSTED, Nørregade 17, 9480 Løkken

Mød forfatter Alex Madsen til HIGH TEA på RARTSTED søndag den 13. november kl. 14-16

SØNDAG DEN 13. NOVEMBER KL. 14-16 – HIGH TEA & MØD FORFATTER ALEX MADSEN

Thomas laver lækre teboller, scones, kommenskringler, knækbrød, pesto, marmelade, lemon curd, laksesnitter, mazariner og kager. Forfatter Alex Madsen læser korte uddrag af sin seneste roman “Kære Andreas”. Vi glæder os til en hyggelig søndag eftermiddag. Prisen er 160 kr. inklusive High Tea med øko filterkaffe eller te. .

Du kan tilmelde dig arrangementet ved at skrive en mail med navn, antal gæster og telefonnummer til kontakt@rartsted.dk

Claus Møller Jakobsen giver koncert på RARTSTED lørdag den 1. oktober kl. 21

LØRDAG DEN 1. OKTOBER KL. 21 – Koncert med Claus Møller Jakobsen

Tidligere håndboldspiller Claus Møller Jakobsen giver sammen med guitarist Rasmus Orbitsø koncert i RABAR/Smedien. Vi fyrer op i pejsen, laver gode drinks og skænker kolde øl. Kom og nyd når når Claus synger og spiller engelsksproget rock- og popmusik om store følelser, drømme og passion. Entré 50 kr. Begrænset antal pladser. Bestil plads ved at skrive en mail med navn og antal gæster til kontakt@rartsted.dk

Vi glæder os til at se jer!

LØRDAG DEN 25. MAJ KL. 21 – syng med på Leonard Cohens numre

25. juni kl. 21 kan du synge med på Leonard Cohens numre i RARBAR

Kom og syng med på Leonard Cohens numre. Bettina Alberg, vokal & Mikkel Alberg, guitar akkompagnerer og guider os gennem et udvalg af Leonard Cohens sange. Hvis du ikke er vild med at synge med, kan du nøjes med at nynne. Gode drinks, øller & vine kan købes fra baren. Entré 100 kr.

ONSDAG DEN 6. JULI kl. 21 – KONCERT MED COY

Kom til koncert med COY på RARBAR den 6. juli kl. 21

Onsdag den 6. juli kl. 21 er der koncert i RARBAR med den akustiske duo COY bestående af Kåre Hjorth og Frode Wøjcik-Jonasson. Begge bor fast i nærheden af Løkken og har tidligere boet i Hamborg og Helsinki, men er vendt tilbage til Vendsyssel, hvor de arbejder som henholdsvis art director og musiklærer. Duoen fortolker et delikat udvalg af glemte hits og spiller blandt andet numre af The Cure, The Raveonettes, Psyched Up Janis, The Smashing Pumpkins m.fl. Entré 100 kr.

Pierre Dørge & Irene Becker giver koncert på RARTSTED den 13. juli kl. 21

ONSDAG DEN 13. JULI KL. 21 KONCERT MED PIERRE DØRGE & IRENE BECKER

Pierre Dørge & Irene Becker spiller på RARTSTED onsdag den 13. juli kl 21

Pierre Dørge og Irene Becker er bredt anerkendte musikere, særligt kendt fra New Jungle Orchestra, som gennem 42 år har turneret verden rundt i mere end 65 lande. Hos RARTSTED spiller duoen en blanding af egne kompositioner, danske sange, Carl Nielsen, numre af de store jazzkoryfæer som Duke Ellington m.m..

Entré 200 kr. Tilmelding på mail: kontakt@rartsted.dk Skriv venligst navn, antal gæster og telefonnummer

ONSDAG DEN 20. JULI KL. 21 – KONCERT MED DUOEN COY

COY spiller på RARTSTED
COY spiller igen på RARTSTED onsdag den 20. juli kl. 21

Onsdag den 20. juli kl. 21 er der igen koncert i RARBAR med den akustiske duo COY bestående af Kåre Hjorth og Frode Wøjcik-Jonasson. Begge bor fast i nærheden af Løkken og har tidligere boet i Hamborg og Helsinki, men er vendt tilbage til Vendsyssel, hvor de arbejder som henholdsvis art director og musiklærer. Duoen fortolker et delikat udvalg af glemte hits og spiller blandt andet numre af The Cure, The Raveonettes, Psyched Up Janis, The Smashing Pumpkins m.fl. Entré 100 kr.

LØRDAG DEN 23. JULI KL. 21 – ØLSMAGNING MED FREDERIK FRA BAD SEED BREWERY

Kom til ølsmagning med Frederik fra Bad Seed Brewing i RARBAR den 23. juli kl. 21

Mikrobryggeriet Bad Seed er kendt for at eksperimentere med nye, lækre smage i ølbrygning. Kom i godt selskab med brygmester Frederik, der guider os gennem 8 forskellige Bad Seed øl. RARTSTED leverer små snacks. Arrangementet varer cirka 2 timer.

Pris 300 kr. / Tilmelding på mail: kontakt@rartsted.dk Send navn, antal deltager & telefon nummer.