NY MENU HVER UGE / ENGLISH VERSION BELOW

Vi tilbyder appetizer & 2- eller 3-retters menuer samt a la carte. Køkkenet tryller med sæsonens lokale råvarer og du beslutter, om du vil bestille menu med fisk/skaldyr eller vegetarisk. Ny menu hver uge, som kan ses her på siden fra onsdag.

BESTIL PLADS

Vi har plads til 30 spisende gæster ad gangen. Restauranten er ofte fyldt, derfor anbefaler vi at bestille bord. Det kan gøres her: https://www.rartsted.dk/book-et-bord/

HUSK venligst at afbestille dit bord i god tid, hvis du bliver forhindret, så vi kan give bordet videre. Ønsker du at annullere en reservation, så skriv venligst en mail til kontakt@rartsted.dk

NEW MENU EVERY WEEK

We offer appetizers and 2- or 3-course menus as well as a la carte. The kitchen makes magic with seasonal local ingredients and you decide whether you want to order a menu with fish/seafood or vegetarian. New menu every week, which can be seen here on the page from Wednesday.

MAKE RESERVATIONS

We have room for 30 diners at a time. The restaurant is often full, so we recommend booking a table. This can be done here: https://www.rartsted.dk/book-et-bord/

Please REMEMBER to cancel your table in advance if you are prevented, so that we can pass the table on. If you wish to cancel a reservation, please write an email to kontakt@rartsted.dk

AFTEN MENUER & A LA CARTE

Appetizer

Sprød forårsrulle med krabbekød & urter. Mild koreansk chili med havtorn & lokal honning

Forret

RARTSTEDs let krydrede koldrøget torsk på bund af avocado, urter & marineret bulgur smagt til med citrongræs

Hovedret

Sake- og citrusmarineret smørstegt kulmule filet. RARTSTEDs fermenterede fritter med dip, sprødt grønt og Tom Kha inspireret kokos sauce

Dessert

RARTSTEDs lækre stikkelsbær mousse med skum, sylt & øko mandelkage

VEGETARISK MENU

Appetizer

Sprød forårsrulle med svampe, tofu & urter. Mild koreansk chili med havtorn & lokal honning

Forret

Sprøde grønne asparges og friske ærter på bund af avocado, urter & marineret bulgur smagt til med citrongræs

Hovedret

Smørstegte blomkålsdeller med revet ost og urter. RARTSTEDs fermenterede fritter med dip, sprødt grønt og Tom Kha inspireret kokos saucee

Dessert

RARTSTEDs lækre stikkelsbær mousse med skum, sylt & øko mandelkage

PRISER

Appetizer & 2 retter 420 kr.

Appetizer & 3 retter 450 kr.

A la Carte

Ugens hovedret med fisk eller vegetarisk 280 kr.

Grøn karry med kylling, ris & grønt 195 kr.

Gul karry med butternut squash og grønne asparges, ris & grønt 195 kr. / vegansk

Rød karry med oksekød fra Svinkløvgaard, ris & grønt 195 kr.

Drikkevarer tilkøbes

Vi glæder os til at se jer