NY MENU HVER UGE – ÅBENT TORSDAG, FREDAG & LØRDAG I UGE 8

På RARTSTED har vi plads til 30 spisende gæster ad gangen. Restauranten bliver hurtigt fyldt op og vi anbefaler derfor, at du bestiller bord. Det kan du gøre her: https://www.rartsted.dk/book-et-bord/

HUSK venligst at afbestille dit bord i god tid, hvis du bliver forhindret, så vi kan give bordet til andre. Du kan annullere din reservation ved at skrive en mail til kontakt@rartsted.dk

AFTEN MENUER & A LA CARTE

Vi har åbent i restauranten fredage & lørdage fra kl. 18. Vi holder åbent flere dage i uge 7 & 8. Du kan se åbningsdagene under BOOK ET BORD. Køkkenet tryller med sæsonens lokale råvarer og du skal kun beslutte, om du vil bestille en vegetarisk menu eller ej. Se vores vegetar retter længere nede på siden.

Vi tilbyder appetizer & 2- eller 3-retters menuer, det er også muligt at bestille a la carte. Vi har altid vores 3 slag thai karry på menuen, dem kan du læse mere om nederst på siden.

Appetizer

Sprød forårsrulle med krabbekød & urter. Mild chili med havtorn, lokal honning og fermenteret koreansk Gochujang chili

45.-

Forret

Rillette af varmrøget laks på bund af okonomiyaki – japansk pandekage toppet med ørredrogn

140,-

Hovedret

Marineret & panko paneret havtaske filet med milde krydderier. Hertil rød sauce på kokos og frisk ingefær, dampede jasminris, rabarber chutney & sprødt

260,-

Dessert

RARTSTEDs lækre mango mousse med skum og råsyltet frisk mango. Hertil hjemmebagt øko mandelkage

95,-

VEGETARISK MENU

Appetizer

Sprød forårsrulle med svampe, tofu & urter. Mild chili med havtorn, lokal honning og fermenteret koreansk Gochujang chili

45,-

Forret

Svampe rillette på bund af okonomiyaki – japansk pandekage toppet med ristede cashewnødder

140,-

Hovedret

Marineret & panko paneret aubergine med milde krydderier. Hertil rød sauce på kokos og frisk ingefær, dampede jasminris, rabarber chutney & sprødt grønt

260,-

Dessert

RARTSTEDs lækre mango mousse med skum og råsyltet frisk mango. Hertil hjemmebagt øko mandelkage

95,-

Thai Curries

Grøn med kylling, ris & grønt 179 kr.

Gul med butternut squash og grønne asparges, ris & grønt 179 kr. / vegansk

Rød med oksekød fra Svinkløvgaard, ris & grønt 189 kr.

PRISER FOR MENUER

Appetizer & 2-retters menu / 370 kr.

Appetizer & 3-retters menu / 400 kr.

Drikkevarer tilkøbes

Vi glæder os til at se jer