Prøv vores to slags Gin, Limoncello på øko citroner, Arancello, Lamponecello, lækker te, estragoneddike m.m.

Vi er vilde med at udvikle egne, lækre produkter, som du kun kan købe hos os i Nørregade 17, 9480 Løkken. Senest er vores to slags gin kommet til

RARTSTEDs Botanisk Dry Gin

RARTSTEDs Botanisk Dry Gin har markante noter af enebær, krydderurtefrø og friske øko urter fra vores egen permahave. Den er destilleret på en solid base af enebær, bittermandler & frisk økologisk grape-, citron- og appelsinskal. Servér den rent over is, mix den med en god tonic eller brug den i en lækker cocktail som f.eks. Dry Martini eller Tom Collins. Pris 299 kr. / 500 ml.


RARTSTEDs Botanisk Pink Gin

RARTSTEDs Botanisk Pink Gin har markante noter af friske øko hindbær, hyldeblomster, krydderurtefrø og friske øko urter fra vores egen permahave. Den er destilleret på en base af enebær, ingefær, citronskal og hyben & frisk økologisk appelsinskal. Servér den rent over is, mix den med en god tonic eller brug den i en lækker cocktail som f.eks. Raspberry Gin Fizz eller Bohemian Raspberry. Pris 299 kr. / 500 ml.

Prøv også vores lækre italiensk inspirerede likører:

RARTSTEDs Limoncello på øko citroner. I Syditalien har vi lært at lave den lækre italienske citronlikør, Limoncello. Læg den i fryseren og servér den iskoldt i små glas f.eks. efter middagen eller når du har lyst Pris 299 kr. / 500 ml.

RARTSTEDs Arancello på øko appelsiner. Servér den iskoldt i et shotglas eller brug den til at peppe en gin-tonic op. Pris 299 kr. / 500 ml.

Vi har lavet en lækker estragoneddike med hvid balsamico, som er god i både dressinger og saucer. Pris 119 kr. / 500 ml.

RARTSTEDS HONNING MED SMAG

I samarbejde med vores gode ven og lokal biavler Ole Mikkelsen producerer vi små batches af lækker honning med smag. Vi har f.eks. lavet honning tilsat aronia eller havtorn. Det nyeste skud på stammen er honning med trøffel, som f.eks. går rigtig godt sammen med ost

RARTSTEDS KRYDDERIBLANDINGER

Vi producerer løbende forskellige øko krydderiblandinger og kryddersalte med urter, sirup, chili saucer samt krydder eddiker med urter fra vores egen have i Vittrup

RARTSTEDS EGNE ØKOLOGISKE TEBLANDINGER

Vi tilbyder også vores egne teblandinger, Herbal Cool Urtete, øko Earl Grey, Øko sencha grøn te