RARTSTED i Løkken

VELKOMMEN

RARTSTED i Nørregade 17 åbnede den 3. juli 2021. Vores restaurant er forholdsvis lille, derfor anbefaler vi at bestille bord. Det kan du nemt gøre fra forsiden.

SKIFTENDE MENUER
Vores menu skifter fra uge til uge. Du kan vælge at bestille menu med appetizer & 2 retter eller menu med appetizer & 3 retter – du kan også bestille a la carte. Udover vores menu med fisk, kød eller fjerkræ, tilbyder vi som noget særligt også altid en lækker vegetarisk menu.

Vi lægger vægt på at tilbyde retter med masser af smag lavet fra bunden af friske og fortrinsvis lokale og økologiske råvarer. Køkkenet er inspireret af asiatiske, nordiske og sydeuropæiske køkkener. Vi har tit fisk og skaldyr på menuen, men også øko oksekød fra Svinkløvgaard og fjerkræ fra lokale avlere.

Rød, gul eller grøn thai karry?

VI HAR ALTID 3 THAI CURRIES PÅ MENUEN

Rød thai karry med øko oksekød fra Svinkløvgaard, urter og dampede jasminris.

Grøn thai karry med øko kylling, urter og dampede jasminris.

Gul vegansk thai karry med butternut squash, grønne aparges og dampede jasminris.

Thomas Kurek laver mad til både kødspisere og vegetarer på RARTSTED

GRØNT FRA VORES PERMAHAVE I VITTRUP

Vi dyrker salater, krydderurter, spiselige blomster, porrer, jordskokker, bær, frugt og nødder i vores permahave på gården i Vittrup 4 kilometer fra Løkken. De grøntsager og ureter, vi ikke selv dyrker i tilstrækkelig mængde, får vi leveret fra lokale producenter, der dyrker efter økologiske principper.

Vi dyrker urter, grønt, bær, frugt & nødder i permahaven i Vittrup


AFSLAPPET STEMNING

Hos os skal du indstille dig på en lidt anderledes oplevelse, end hvis du besøger en traditionel restaurant. Vi lægger vægt på at tilbyde få, lækre retter lavet på gode råvarer og på en hyggelig og afslappet stemning, hvor folk taler sammen mellem bordene. Vi går ikke op i, om retterne serveres fra højre eller venstre, vi lægger mere vægt på, at du får en god spiseoplevelse hos os.

Om sommeren er det også muligt at spise i vores dejlige gårdhave

FROKOST & AFTENMENU

Vi tilbyder frokost i højsæsonen og i forbindelse med særlige arrangementer.

Vi serverer aftenmenuer baseret på årstidens råvarer hver dag med undtagelse af tirsdage i højsæsonen. Derefter har vi kun weekend åbent. Se de aktuelle åbningstider via menuen på forsiden.

RARTSTEDs egen botanisk gin med hindbær, krydderurter, enebær – med rabarber tonic og frisk lime

DRIKKEVARER

Vi har et godt udvalg af både økologiske og konventionelle vine og bobler – de fleste af dem sælge vi både per glas og flaske. Derudover kølige fadøl, hjemmelavede sodavand i forskellige variationer, dessertvine, vores hjemmelavede Limoncello samt Gin & Tonic på vores egne to slags gin m.v.

Vores to slags gin, Limoncello, Arancello m.v. kan købes til at tage med hjem fra restauranten.

ØKOLOGISK KAFFE & TE

Vi tilbyder øko latte, capuccino, cortado, americano, espresso. Tedrikkere kan vælge mellem vores egne teblandinger, som også kan købes i restauranten. Vi tilbyder sort Earl Grey, grøn Sencha te, lækker Herbal Cool urtete & RARTSTEDs krydderte, der smager rigtig godt både med og uden mælk. Teen kan også købes i poser i restauranten.

INSPIRATION

Vi er inspireret af Asien, men er også af de nordiske og sydeuropæiske køkkener. Vores retter er aromatiske, men ikke stærke. De af vores gæster, som kan lide stærk mad, kan tilkøbe et glas med vores lækre, hjemmelavede øko chili.

BØRN

Vi har ikke specielle børnemenuer, men mange børn er glade for vores retter. Det er altid muligt at bestille enkle retter til ungerne. Kylling, ris, grøntsagsstænger, frugt m.v.

ALLERGENER

Rartsteds personale kan oplyse dig om eventuelle allergener i maden.

Vi glæder os til at se dig.