RARTSTED ligger i Nørregade 17 i Løkken med kun 100 meter til stranden

VELKOMMEN

RARTSTED i Nørregade 17 åbnede den 3. juli 2021. Vi driver et lille Spiseri med begrænset plads. Derfor anbefaler vi at bestille bord.

Vi lægger vægt på at tilbyde retter med masser af smag lavet fra bunden af gode økologiske og ofte lokale råvarer. Køkkenet bestyres af Thomas Kurek, der tidligere med succes har drevet Café Agnes H på Lundsgaard Gods i Kerteminde.

Thomas Kurek er ejer og kok hos RARTSTED

SÅDAN FOREGÅR DET

Hos os skal du indstille dig på en lidt anderledes oplevelse, end hvis du besøger en traditionel restaurant. Vi beder dig læse menuen på tavlen og bestille dine retter og drikkevarer ved disken. Når vejret er til det, er det muligt både at sidde i Spiseriet og i vores dejlige gårdhave.

FROKOST & AFTENMENU

Frokost: Vi serverer skiftende frokostretter og sprøde salater. Frokostmenuen indeholder altid et tilbud om en lækker vegetarret. Vi tilbyder også lækre hjemmebagte øko kager.

Aften: Vi har som hovedregel 3 foretter, 3 hovedretter og desserter på aftenmenuen. Heraf er nogle vegetariske eller veganske og vi har nye retter på menuen hver uge. Du kan bestille bord her på siden.

ØKOLOGISK KAFFE & TE

Vi tilbyder øko latte, capuccino, cortado, americano, espresso og carajillo. Tedrikkere kan vælge mellem vores egne 3 slags te, som også kan købes i restauranten. Vi tilbyder sort Earl Grey, grøn te eller en lækker Herbal Cool urtete.

INSPIRATION

Vi er inspirerede af Asiens mange lækre køkkener, men er også vilde med at lave europæisk mad. Vores mad er aromatisk, men ikke stærk. De af vores gæster, som kan lide stærk mad, kan tilkøbe et glas med vores lækre, hjemmelavede chilisauce.

Krydderurter og grønt dyrker vi selv i egen permahave til brug i vores retter og salater, hjemmebagte brød m.v. Vi køber også økologiske grøntsager og urter hos www.markliv.nu Vi bruger fortrinsvis økologiske og lokale råvarer og laver mad, tilbehør, brød, desserter og kager fra bunden.

BØRN

Vi har ikke specielle børnemenuer, men det er altid muligt at bestille enkle retter til ungerne. Kylling, ris, grøntsagsstænger, frugt m.v.

BETALING

Du kan betale med MobilePay og kreditkort eller kontant.

ALLERGENER

Rartsteds personale kan oplyse dig om eventuelle allergener i maden.

Vi glæder os til at se dig.