Restaurant RARTSTED i Løkken

VELKOMMEN

Restaurant RARTSTED, beliggende på Nørregade 17 i Løkken åbnede dørene den 3. juli 2021. Vores restaurant har et begrænset antal pladser, så vi anbefaler at reservere bord på forhånd. Det kan nemt gøres direkte fra forsiden.

VARIERENDE MENUER

Vores menu skifter ugentligt og giver dig muligheden for at vælge mellem en inspireret menu med appetizer & 2 eller 3 retter. Det er også muligt at bestille a la carte fra samme menu. Udover vores udvalg af fisk, kød og fjerkræ, tilbyder vi altid en lækker vegetarisk menu.

NORDISK ASIATISK INSPIRATION

Vi lægger vægt på at tilberede retter med masser af smag, fremstillet fra bunden af friske og fortrinsvis lokale, økologiske ingredienser. Vores køkken er inspireret af asiatiske, nordiske traditioner. Vores menu inkluderer ofte frisk fisk og skaldyr, samt økologisk oksekød fra Svinkløvgaard og fjerkræ fra lokale opdrættere.

Rød, gul eller grøn thai karry?

VI HAR ALTID 3 THAI CURRIES PÅ MENUEN

Rød thai karry med øko oksekød fra Svinkløvgaard, urter og dampede jasminris.

Grøn thai karry med øko kylling, urter og dampede jasminris.

Gul vegansk thai karry med butternut squash, grønne aparges og dampede jasminris.

Thomas Kurek laver mad til både kødspisere og vegetarer på RARTSTED

GRØNT FRA VORES PERMAHAVE I VITTRUP

Vi dyrker salater, krydderurter, spiselige blomster, porrer, jordskokker, bær, frugt og nødder i vores permahave på gården i Vittrup 4 kilometer nord for Løkken. De grøntsager og urter, vi ikke selv dyrker i tilstrækkelig mængde, får vi leveret fra lokale producenter, der dyrker efter økologiske principper.

Vi dyrker urter, grønt, bær, frugt & nødder i permahaven i Vittrup


AFSLAPPET STEMNING

Hos os skal du indstille dig på en lidt anderledes oplevelse, end hvis du besøger en traditionel restaurant. Vi lægger vægt på at tilbyde få, lækre retter lavet på gode råvarer og på en hyggelig og afslappet stemning, hvor vores gæster sidder forholdsvis tæt og ofte taler sammen mellem bordene. Vi går ikke så højt op i, om retterne serveres fra højre eller venstre, men lægger mere vægt på, at du får en god spiseoplevelse hos os.

Om sommeren er det også muligt at spise i vores dejlige gårdhave

FROKOST & AFTENMENU

Vi tilbyder frokost i højsæsonen og i forbindelse med særlige arrangementer.

Vi serverer aftenmenuer baseret på årstidens råvarer hver dag med undtagelse af tirsdage i højsæsonen. Derefter har vi weekend åbent det meste af året med undtagelse af januar. Se de aktuelle åbningstider via menuen på forsiden.

RARTSTEDs egen botanisk gin med hindbær, krydderurter & enebær – her med rabarber tonic og frisk lime

DRIKKEVARER

Vi har et godt udvalg af både økologiske og konventionelle vine og bobler – de fleste af dem tilbyder vi både per glas og flaske. Derudover tilbyder vi et sortiment ad kølige fadøl, hjemmelavede sodavand i forskellige variationer, dessertvine, vores hjemmelavede Limoncello samt Gin & Tonic på vores egne to slags gin m.v.

Vores to slags gin, Limoncello, Arancello m.v. kan købes til at tage med hjem fra restauranten.

ØKOLOGISK KAFFE & TE

Vi tilbyder øko latte, capuccino, cortado, americano, espresso. Tedrikkere kan vælge mellem vores egne teblandinger, som også kan købes i restauranten. Vi tilbyder sort Earl Grey, grøn Sencha te, lækker Herbal Cool urtete & RARTSTEDs krydderte, der smager rigtig godt både med og uden mælk. Teen kan også købes i poser i restauranten.

INSPIRATION

Vi er inspireret af Asien, men er også af de nordiske og sydeuropæiske køkkener. Vores retter er aromatiske, men ikke stærke. De af vores gæster, som kan lide stærk mad, kan tilkøbe et glas med vores lækre, hjemmelavede øko chili.

BØRN

Vi har ikke specielle børnemenuer, men mange børn er glade for vores retter. Vi laver altid gerne anretninger med enkle ingredienser til ungerne. Kylling, ris, grøntsagsstænger, frugt m.v.

ALLERGENER

Rartsteds personale kan oplyse dig om eventuelle allergener i maden.

Vi glæder os til at se dig.