RARTSTED ligger i Nørregade 17A i Løkken med kun 100 meter til stranden

VELKOMMEN

RARTSTED i Nørregade 17A åbnede den 3. juli 2021. Vi driver et lille Spiseri med begrænset plads. Derfor anbefaler vi at bestille bord.

Vi lægger vægt på at tilbyde retter med masser af smag lavet fra bunden af gode økologiske og ofte lokale råvarer. Køkkenet bestyres af Thomas Kurek, der tidligere med succes har drevet Café Agnes H på Lundsgaard Gods i Kerteminde.

Thomas Kurek er ejer og kok hos RARTSTED

SÅDAN FOREGÅR DET

Hos os skal du indstille dig på en lidt anderledes oplevelse, end hvis du besøger en traditionel restaurant. Vi beder dig læse menuen på tavlen, bestille dine retter og drikkevarer ved disken og tage drikkevarer og bestik med til bordet. Vi har plads til spisende gæster både i Spiseriet og i Smedjen. Når vejret er til det, kan du vælge at spise udendørs i vores gårdhave.

FROKOST & AFTENMENU

Frokost: Vi serverer skiftende frokostretter og sprøde salater. Frokostmenuen indeholder altid et tilbud om en lækker vegetarret. Vi tilbyder også lækre hjemmebagte øko kager.

Aften: Vi har som hovedregel 3 foretter, 3 hovedretter og 3 desserter på aftenmenuen. Heraf er nogle vegetariske eller veganske og vi har nye retter på menuen hver uge. Vi laver mad til 60 kuverter hver aften og du kan bestille bord her på siden.

KAFFE, TE & TAG-MED-PÅ-STRANDEN-FROKOST

Du kan vælge at tage vores frokost og hjemmebagt kage samt drikkevarer, kaffe & te med på stranden. Vi tilbyder øko latte, capuccino, cortado, americano, espresso og carajillo. Tedrikkere kan vælge mellem sort Earl Grey, grøn te eller Tiger Mint urtete. Hvis du vil have din frokost og dine drikkevarer med på stranden, anretter vi den i bæredygtig emballage.

INSPIRATION

Vi er inspirerede af gadekøkkener i blandt andet Thailand, Vietnam, Sydkorea og Indien, men er også vilde med at lave europæisk mad. Vores mad er aromatisk, men ikke stærk. De af vores gæster, som kan lide stærk mad, kan tilkøbe en af vores lækre, hjemmelavede chilisaucer.

Krydderurter og grønt dyrker vi selv i egen permahave til brug i vores retter og salater, hjemmebagte brød m.v. Vi køber også økologiske grøntsager og urter hos Markliv.dk Vi bruger fortrinsvis økologiske og lokale råvarer og laver mad, tilbehør, brød, desserter og kager fra bunden.

BØRN

Vi har altid enkle retter til ungerne. Kylling, ris, grøntsagsstænger, frugt m.v.

BETALING

Du kan betale med MobilePay og kreditkort eller kontant. Betaling sker ved disken, når du bestiller.

ALLERGENER

Rartsteds personale kan oplyse dig om eventuelle allergener i maden.

Vi glæder os til at se dig.