Du kan smage og købe vores lækre produkter i Nørregade 17 i Løkken.

RARTSTEDs Botanisk Dry Gin

RARTSTEDs Botanisk Dry Gin har markante noter af enebær, krydderurtefrø og friske øko urter fra vores egen permahave. Den er destilleret på en solid base af enebær, bittermandler & frisk økologisk grape-, citron- og appelsinskal. Servér den rent over is, mix den med en god tonic eller brug den i en lækker cocktail som f.eks. Dry Martini eller Tom Collins. Pris 299 kr. / 500 ml.

RARTSTEDs Botanisk Pink Gin

RARTSTEDs Botanisk Pink Gin har markante noter af friske øko hindbær, hyldeblomster, krydderurtefrø og friske øko urter fra vores egen permahave. Den er destilleret på en base af enebær, ingefær, citronskal og hyben & frisk økologisk appelsinskal. Servér den rent over is, mix den med en god tonic eller brug den i en lækker cocktail som f.eks. Raspberry Gin Fizz eller Bohemian Raspberry. Pris 299 kr. / 500 ml.

RARTSTEDs håndlavede Limoncello på øko citroner. I Syditalien har vi lært at lave den lækre italienske citronlikør, Limoncello. Læg den i fryseren og servér den iskoldt i små glas f.eks. efter middagen eller når du har lyst. Pris 299 kr. / 500 ml.

RARTSTEDs håndlavede Arancello på øko appelsiner. Servér den iskoldt i et shotglas eller brug den til at peppe en gin-tonic op. Pris 299 kr. / 500 ml.

RARTSTEDS håndlavede Lamponecello. Lækker italiensk likør på øko hindbær. Koncentreret smag af hindbær. Kan både serveres iskold i små glas eller ved stuetemperatur som ledsager til f.eks. ost. Fungerer også rigtig godt i et champagneglas i selskab med isterninger og bobler. Pris 249 kr. / 375 ml.

Kan kun købes hos RARTSTED, Nørregade 17, 9480 Løkken