Kom til High Tea med forfatter Alex Madsen på RARTSTED

Søndag den 23. april kl. 14-16 kan du komme til High Tea med lækre hjemmelavede delikatesser og møde forfatter og Løkken-boer Alex Madsen på RARTSTED, Nørregade 17 i Løkken.

Vi glæder os til High Tea med forfatter Alex Madsen på RARTSTED søndag den 23. april kl. 14-16

RARTSTEDs kok og indehaver Thomas Kurek er vokset op med en far, Kaj, der var bager og konditor. Thomas har lært teknikker og opskrifter af sin far. RARTSTEDs High Tea er inspireret af den engelske tradition med servering af små salte og søde delikatesser som scones, teboller, kommenskringler, mini mazariner, lemon curd, hjemmelavet øko marmelade, knækbrød, pesto, laksesnitter m.v. Forskellen på High Tea og Afternoon Tea er ganske enkelt, at High Tea indeholder flere små retter og serveres ved et spisebord i modsætning til Afternoon Tea, som er et lettere mellemmåltid, der indtages ved sofabordet.

Tilmelding

Prisen er 180 kr. per person inklusive øko filterkaffe eller te. Du kan tilmelde dig ved at sende en mail med navn, antal gæster og telefonnummer til kontakt@rartsted.dk

Antal pladser er begrænset.

Fra Århus til Løkken

Forfatter Alex Madsen glæder sig til at læse små uddrag af sin seneste bog, ”Holm” på RARTSTED den 23. april. Bogen er andet bind i en planlagt trilogi.

Alex flyttede for et par år siden fast til Løkken sammen med sin kone Jette. Indtil da havde de boet og arbejdet i Århus. Da Alex skulle pensioneres besluttede de i fællesskab, at der skulle ske noget nyt og både Jettes historie med et familiesommerhus i Løkken og kærligheden til Vesterhavet fik indflydelse på deres beslutning om at flytte til Løkken. Det valg har de ikke fortrudt.

Allervigtigst er nok, at Alex har fået tid til at skrive skønlitteratur og har allieret sig med forlaget Brændpunkt, der også har udgivet hans seneste roman ”Holm”.

Alex Madsen har også bidraget til faglige antologier og skrevet egne bøger om socialt arbejde med børn, unge og familier, om vores daginstitutioner og om folkeskolen. I dag skriver han stort set kun skønlitteratur. Om mænd der lever alene og tilsyneladende ikke venter sig mere af hverken venner, familie eller kærligheden. Og som alligevel bliver forstyrret i deres afmægtige raseri over tingenes tilstand. Han har tidligere også udgivet en delvist selvbiografisk bog om moren og tiden i kollektiv i 70’erne på forlaget Ådalen, ”Tiden der løber ud”.

Om romanen HOLM af Alex Madsen

Det er en evighed, siden jeg tog af sted, billederne begynder at falme. Efterhånden som tiden er gået, har et slør lagt sig over begivenhederne, erindringen bliver langsomt udvisket. Det er skræmmende, jeg skal anstrenge mig for at holde mit mål i sigte.

Holm har forladt alt, han havde. Opholder sig et sted i byen, venter. Han kunne ikke længere acceptere tingenes tilstand. Han forsvandt hjemmefra, gik under jorden som så mange andre, der leder efter noget, meningen med det hele. Eller bare fred med sig selv.

Holm er fortællingen om en mand, der bliver fyret fra sit arbejde. Han forstår ikke hvorfor. De daglige tv-nyheder efterlader ham i et afmægtigt raseri. Det er ikke det, Holm drømte om som ung. Han er nødt til at statuere et eksempel, bringe balance i regnskabet. Inden de finder ham. Holm er opfølger til romanen Kære Andreas og andet bind i en trilogi.