Lørdag d. 17. december fra kl. 18 serverer RARTSTED en lækker julemenu med asiatisk inspiration. I løbet af aftenen fyldes restauranten med stemningsfuld musik, når fløjtenisten Inge Danielsen og pianist Søren Bundgaard spiller et varieret program fra det klassiske repertoire. Der bliver også mulighed for at synge med på et par julesange. 

Inge Danielsen og Søren Bundgaard spiller på RARTSTED lørdag aften den 17. december

Søren Bundgaard er organist i Løkken Storpastorat og Inge Danielsen er sekretariatsleder på Institut for Molekylærbiologi og Genetik på Aarhus Universitet. Inge tilbringer gerne både ferier og forlængede weekends i Løkken og i den sammenhæng har hun besøgt RARTSTED.

Inge har sammen med gode venner besøgt RARTSTED flere gange i løbet af sommeren og som det tit sker her på stedet, kommer vi i snak og gode idéer opstår. Sådan kom julekoncerten i stand og nu glæder vi os meget til at opleve Inge og Søren spille her lørdag den 17. december.

Søren og Inge mødte første gang hinanden til Inges voksenkonfirmation, hvor Søren sang og spillede på klaver og orgel. Sidenhen har bekendtskabet udviklet sig til samspil, og Søren og Inge spillede blandt andet sammen til arrangementet ”Aftenstemning” i Furreby Kirke i juli.  

Koncerten spilles i to dele i løbet af aftenen og du kan bestille bord ved at klikke på “BOOK ET BORD” på forsiden.

Vi glæder os til at se jer.