RARTSTED åbnede den 3. juli kl. 12 i Løkken. Vi holder til i Nørregade 17A og har åbent for frokost og middag hver dag kl. 12-23 i højsæsonen, undtaget tirsdage, hvor vi holder lukket.

”Vi laver mad med inspiration fra hele verden. Jeg er meget inspireret af asiatiske gadekøkkener, specielt Thailand, Indien og Sydkorea har masser af spændende retter, både til kødspisere, vegetarer og veganere” – siger RARTSTEDs kok og bestyrer Thomas Kurek, som har været på kokkekurser i både Vietnam, Nepal og Seoul i Sydkorea. Udover de asiatiske køkkener er han også vild med at lave mad inspireret Sydeuropas køkkener. Thomas har tidligere med stor succes drevet Café Agnes H i Kerteminde.

Hvis du vil vide mere om, hvad vi tilbyder, kan du orientere dig her på siden, hvor du finder vores menu, bordbestilling, info om kommende arrangementer og mere om vores idéer med at drive RARTSTED. Vi planlægger blandt andet arrangementer med fællesspisning og mini-koncerter, foredrag, oplæsninger m.m.

VITTRUP

Du kan også læse om vores projekt i Vittrup, hvor vi har overtaget kartoffelavlerens gård. Her arbejder vi på at sætte huset i stand og satser på fra efteråret at kunne tilbyde kursusforløb i blandt andet modellering, fotografi, bonzestøbning, maleri, yoga m.v. Det vil også være muligt at booke stedet til afholdelse af møder og kurser med forplejning fra RARTSTED i Løkken. I Vittrup har vi også taget hul på at anlægge en perma- og frugthave, det kan du læse mere om på siden her.

NYE TILTAG

Vi har familie fra Løkken og er kommet her på egnen gennem mange år. Vesterhavet og den særlige natur i Vendsyssel har en ganske særlig betydning for os. Derfor er det med stor glæde, at vi nu er gået i gang med at få skabt nogle gode rammer for også at kunne bidrage både med gastronomi og kultur til de inspirerende nye tiltag, som allerede er sat i gang i området gennem de seneste år.

Du er altid velkommen til at kontakte os på kontakt@rartsted.dk

Vi glæder os til at se jer.