OBS! ARRANGEMENTET ER UDSOLGT

Søndag den 3. marts kl. 14-16 kan du komme til High Tea med lækre hjemmelavede delikatesser og møde forfatter og Løkken-boer Alex Madsen på RARTSTED, Nørregade 17 i Løkken. Alex fortæller om sin seneste bog ”Sander”.

RARTSTEDs High Tea er inspireret af den engelske tradition, hvor vi serverer små salte og søde delikatesser som scones, teboller, kommenskringler, mini mazariner, lemon curd, marmelader, knækbrød, pesto, laksesnitter m.v. RARTSTEDs Thomas Kurek er vokset op med en far, Kaj, der var bager og konditor. Thomas har lært teknikker og opskrifter af sin far og glæder sig til at lave lækre økologiske boller, kager og småretter til High Tea arrangementet på RARTSTED søndag den 3. marts kl. 14-16.

Tilmelding

Pris for High Tea er 180 kr. per person inklusive øko filterkaffe eller te. Du kan tilmelde dig ved at sende en mail med navn, antal gæster og telefonnummer til kontakt@rartsted.dk  Antal pladser er begrænset. Vi glæder os til at se jer.

Glæd dig til RARTSTEDs High Tea 3. marts kl. 14-16

Sidste del af Alex Madsens trilogi

Forfatter Alex Madsen glæder sig til at læse små uddrag af sin seneste bog, ”Sander” på RARTSTED den 3. marts. Alex flyttede for et par år siden fast til Løkken fra Århus sammen med sin kone Jette. Allervigtigst er nok, at Alex har fået tid til at skrive skønlitteratur og har allieret sig med forlaget Brændpunkt, der også har udgivet hans seneste romaner ”Kære Andreas” og ”Holm”.

Om Sander af Alex Madsen

Sander Jørgensen er for nylig blevet skilt og er samværsfar til en datter på fire. Han har sagt sit job i Afdelingen op. Sander ønsker at starte forfra, bryder sig ikke om forstillelsen og løgnene. Han talte ikke længere med sin kone, følte stadig større lede ved arbejdet.

Der er gået måneder siden, han flyttede. Flyttekasserne er stadig ikke pakket ud, Sander vil ikke gå for hurtigt frem, ved ikke hvordan, man får hul på et nyt liv.

Sander er fortællingen om en mand, der ikke kan holde sig selv ud. Om drømmen om at begynde forfra, være et godt menneske, gøre gode ting i stedet for at ødelægge andres liv. Om kærligheden. Fra efterretningsarbejdet i Afdelingen er Sander trænet i at gennemskue mennesker, deres svage punkter. Han vil ikke tænke på den måde. Han ved bare ikke hvordan, man så gør.

En dag, hvor han sidder og glor på flyttekasserne, der fylder det meste af stuen, ringer det på hans dør. Udenfor står hans kønne assistent fra tiden i Afdelingen.

Sander er tredje bog i en trilogi. De to første er Kære Andreas og Holm. Sander kan læses uafhængigt af de øvrige to bøger i trilogien.

Alex Madsen har også bidraget til faglige antologier og skrevet egne bøger om socialt arbejde med børn, unge og familier, om vores daginstitutioner og om folkeskolen. I dag skriver han stort set kun skønlitteratur. Om mænd der lever alene og tilsyneladende ikke venter sig mere af hverken venner, familie eller kærligheden. Og som alligevel bliver forstyrret i deres afmægtige raseri over tingenes tilstand. Han har tidligere også udgivet en delvist selvbiografisk bog om moren og tiden i kollektiv i 70’erne på forlaget Ådalen, ”Tiden der løber ud”.