OBS! UDSOLGT

Middag med bobler, vine, snacks og 3-retters menu lørdag den 17. juni kl. 18

Lørdag den 17. juni holder vi en særlig middag på RARTSTED. Vi har sammensat en menu med snacks og 3 retter, hvor produkter lavet af lokale ildsjæle indgår. Menuen bliver tilsat udvalgte italienske vine fra vingården Via L´Inverno i Toscana, som drives af danske Inger Talvitie og hendes mand, Jyrki. Under middagen får vi små fortællinger fra producenterne.

Danske Inger Talvitie på vingården i Toscana. Druerne tilsættes tøris for at sænke hastigheden på fermenteringen

MENU

RARTSTEDs lufttørrede pølser lavet i samarbejde med slagtermester Jacob Carlsen fra SuperBrugsen Løkken & oliven. Økologiske bobler.

Danske asparges med stenbiderrogn og urtecreme. Rosé fra vingården Via L´Inverno

Saltimbocca – italiensk inspiration med kalvefilet, lufttørret skinke, salvieblade. Serveret med hvidvinssauce, sprøde fermenterede kartofler og grønt. Rødvin fra vingården Via L´Inverno

3 slags oste fra Ingstrup Mejeri og Sønderhaven Gårdmejeri. RARTSTEDs honningsirup med sort trøffel & hjemmebagt knækbrød. Rødvin fra vingården Via L´Inverno

Slagtermester Jaco Carlsen og RARTSTEDs Thomas Kurek er i gang med produktion af lufttørrede pølser

Vi starter med snacks og bobler i Smedien. Derefter serverer vi en tre-retters menu i restauranten. Til menuen serverer vi tre slags vine dyrket efter økologiske principper fra vingården Via L´Inverno i Toscana. Vingården drives af Inger, som er vokset op i Nørre Lyngby, og hendes mand Jyrki Talvitie. Inger deltager på aftenen og fortæller om vinene og produktionen.

Mette Skade fra Ingstrup Mejeri og Sønderhaven Gårdmejeri sammen med RARTSTEDs Thomas Kurek på Ingstrup Mejeri

Vi runder aftenen af med tre slags oste fra Ingstrup Mejeri og Sønderhaven gårdmejeri. Mette Skade fra mejerierne fortæller sammen med stifter af Sønderhaven Gårdmejeri, Preben Ørum Pedersen om mejerierne og produktionen af ostene.

Som tilbehør til ostene har RARTSTED sammen med biavler Ole Mikkelsen fra Nørre Lyngby produceret en honningsirup med sort trøffel.

RARTSTED har i samarbejde med biavler Olle Mikkelsen fra Nørre Lyngby produceret honningsirup med sort trøffel til aftenen

Vi glæder os til en aften med uhøjtidelig stemning, lækre retter med lokalt islæt og masser af plads til samtaler under middagen.

Pris 695 kr. inkl. snacks, bobler, vine & menu

Antal pladser er begrænset.

Du kan tilmelde dig ved at sende en mail med navn, antal gæster og telefonnummer til kontakt@rartsted.dk

Vi glæder os til at se jer.