Claus Møller Jakobsen kender du sikkert som en af verdens bedste håndboldspillere. Men vidste du også, at han er dygtig med både sin stemme og på guitar? Efter karrierestoppet er det i dag på guitaren, at vildskaben, følelserne og passionen får lov til at komme ud, når Claus synger og spiller engelsksproget rock- og popmusik om store følelser, drømme og passion. 

Claus Møller Jakobsen giver koncert på RARTSTED den 1. oktober kl. 21

Lørdag den 1. oktober kl. 21 kan du komme til koncert på RARTSTED med Claus Møller Jakobsen, som i selskab med Rasmus Orbitsø indtager scenen og leverer nogle af fortidens og nutidens største rock- og pop-bangere med en sprød vokal og et lækkert overskud på instrumentet. Musikken og stemningen er dragende, og sjældent har rock-klassikere og pop-ballader været omgærdet af så meget charme, som når Claus spiller op til både kinddans og dans på bordene.

Claus leverer nogle af fortidens og nutidens største rock- og pop-bangere med en sprød vokal og et overskud på instrumentet. Musikken og stemningen er dragende og sjældent har rock-klassikere og pop-ballader været omgærdet af så meget charme, som når Claus spiller op til både kinddans og dans på bordene.

”Jeg har selvfølgelig sommerfugle i maven, men glæder mig helt vildt. Jeg startede med at spille guitar helt tilbage til i 5. klasse i folkeskolen og senere spillede jeg i et gymnasieband til fester, men da håndbolden tog fart røg guitaren på hylden i en del år. Da jeg kom hjem fra Spanien, begyndte jeg at spille igen, men det har krævet en del øvelse at komme i god musikalsk form igen ikke. Rasmus Orbitsø, som jeg spiller koncerten med, har CPH Music

Institute, hvor jeg har modtaget undervisning i en del år efterhånden. Vi har udviklet et venskab og det bliver fedt at spille en koncert med ham” – siger Claus Møller Jakobsen.

RARTSTED glæder sig også til at afholde koncerten: ”Det er altid inspirerende, når folk, vi kender godt for et særligt talent overrasker og kaster sig over noget nyt. Vi har hørt fra flere kanter om Claus´ musikalitet og vi glæder os til at afholde koncerten med ham på RARTSTED. Vi kommer til at servere gode drinks og fyre op i pejsen og vil i selskab med Claus og Rasmus gøre vores til, at vores gæster får en forrygende aften” – siger Stephen Freiheit, der sammen med Thomas Kurek driver RARTSTED i Nørregade 17 i Løkken.

Entréprisen er 50 kr. Du kan bestille plads ved at skrive en mail med navn og antal gæster til kontakt@rartsted.dk

Vi glæder os til at se jer!