Mød forfatteren Alex Madsen til High Tea på RARTSTED

Søndag den 13. november kl. 14-16 kan du komme til High Tea med lækre hjemmelavede delikatesser og møde forfatter og Løkken-boer Alex Madsen på RARTSTED, Nørregade 17 i Løkken.

Forfatter Alex Madsen glæder sig til at læse korte uddrag fra sin bog “Kære Andreas” til High Tea på RARTSTED den 13. november kl. 14-16

Alex Madsen er psykolog og har både bidraget til faglige antologier og skrevet egne bøger om socialt arbejde med børn, unge og familier, om vores daginstitutioner og om folkeskolen. I dag skriver han stort set kun skønlitteratur. Om mænd der lever alene og tilsyneladende ikke venter sig mere af hverken venner, familie eller kærligheden. Og som alligevel bliver forstyrret i deres afmægtige raseri over tingenes tilstand. Han har tidligere også udgivet en delvist selvbiografisk bog om moren og tiden i kollektiv i 70’erne på forlaget Ådalen, ”Tiden der løber ud”.

Til RARSTEDs High Tea søndag den 13. november kl. 14-16 kan du smage lækre boller, kommenskringler, hjemmelavet pesto, laksesnitter, mazariner, chokolade brownie m.v.

RARTSTEDs High Tea er inspireret af den engelske tradition, hvor små salte og søde delikatesser som scones, teboller, kommenskringler, mini mazariner, lemon curd, hjemmelavet øko appelsinmarmelade, knækbrød, pesto, laksesnitter m.v. serveres portionsanrettet. Forskellen på High Tea og Afternoon Tea er ganske enkelt, at High Tea indeholder flere små retter og serveres ved et spisebord i modsætning til Afternoon Tea, som er et lettere mellemmåltid, der indtages ved sofabordet.

Tilmelding

Prisen er 160 kr. per person inklusive øko filterkaffe eller te. Du kan tilmelde dig ved at sende en mail med navn, antal gæster og telefonnummer til kontakt@rartsted.dk

Antal pladser er begrænset.