KOM MED TIL MIDDAG & VINSMAGNING MED ITALIENSK INSPIRATION OG LOKALE RÅVARER

OBS! ARRANGEMENTET ER UDSOLGT.

Havtaske, krondyr og Limoncello Tiramisu er på menuen med lækre vine den 26. januar 2024

Fredag den 26. januar kl. 18 arrangerer vi en særlig aften med italiensk inspiration, snacks og 3-retters menu på lokale råvarer samt bobler, vine og likør. Vi får havtaske fra Hirtshals, Jette har skudt krondyr og vi laver Tiramisu med Limoncello.

Flere af vores lokale levarandører vil være til stede.  Vinmager Inger Talvitie, som oprindeligt er fra Nørre Lyngby og i dag driver vingården Via L´Inverno i Toscana kommer på besøg og giver en kort introduktion til sine vine.

MENU

Snacks / RARTSTEDs lækre lufttørrede pølser på krondyr. Hjemmelavede crackers på oste fra Ingstrup Mejeri med trøffelhonning lavet i samarbejde med biavler Ole Mikkelsen fra Nørre Lyngby. Hertil sprøde økologiske bobler fra Nygaardsminde Vingård

Forret / Marineret havtaskekæbe fra Venmark Fisk i Hirtshals med creme på flækærter fra Aurion, frisk avocado & RARTSTEDs saltcitron. Hjemmebagt øko focaccia brød med urter. Hertil hvidvin fra Cantine di Marzo i Syditalien

Hovedret / Ragout på krondyr med urter, vin og pasta, sprødt og frittet grønt. Toppet med revet ost fra Ingstrup Mejeri. Hertil rødvine fra vingården Via L´Inverno i Toscana

Dessert / Limoncello Tiramisu. Hertil RARTSTEDs splitternye likør på olivenblade og citronskal

Det er også muligt at bestille vegetarisk menu.

Pris per kuvert inklusive snacks, 3-retters menu, vine og likør 695 kr.

BESTIL PLADS

Vi har et begrænset antal pladser. Du kan tilmelde dig ved at sende en mail med navn, telefonnummer og antal gæster til kontakt@rartsted.dk Du modtager herefter en mail med info om betaling m.v.

Vi glæder os til at se jer