LYS HONNING MED SOMMERTRØFFEL

RARTSTEDs Lys Honning med Sommertrøffel

Vi har i samarbejde med biavler Ole Mikkelsen i Nørre Lyngby lavet en lækker lys honning med sommertrøffel, som nu kan købes i restauranten. Prisen er 79 kr. per glas med 125 gram. Køb 3 glas for 210 kr.

RARTSTEDs lufttørrede pølser på krondyr

LUFTTØRREDE PØLSER PÅ KRONDYR

Vores to slags lufttørrede pølser på krondyr er nu klar, de smager helt fantastisk godt. Vi har lavet to slags, en med rosévin og sommertrøffel og en anden med cognac, peber og krydderurter. Pølserne er velegnede til frokostbordet, til tapas sammen med ost og i selskab med et godt glas vin. Pølserne kan købes på RARTSTED for 39 kr. per 100 gram.

LOKALT SAMARBEJDE

Krondyret er skudt af jæger Jette Vestergaard i Hjardemål Klit og dyrlægekontrolleret og parteret hos Elias Hall på Vendsyssel Fjerkræslagteri i Nørre Lyngby. Pølserne er lavet i samarbejde med slagtermester Jacob Carlsen og slagter Christoffer Andersen. Tak til Marianne Fisker for gode idéer, urter og kontakter.

Tak for godt samarbejde!

RARTSTEDs Cherrycello / Kirsebærlikør er lækker til både salte og søde indslag – og ikke mindst til Risalamande

RARTSTEDs CHERRYCELLO / KIRSEBÆRLIKØR

Vi har lavet et lille batch kirsebærlikør på fynske kirsebær og soltørrede kirsebær. Den har trukket i et år og smager fantastisk godt til både sødt og salt – og ikke mindst til Risalamanden juleaften. Prisen er 299 kr. per flaske. Likøren kan købes på RARTSTED